Cookie instellingen

We gebruiken cookies om u de beste ervaring te bieden op onze website.

Reserveren

dé plek waar het Oosten het Westen ontmoet

Motown Flavor

Van club naar keuken

In 2007 begonnen we als muziekcafé met veel livemuziek. In korte tijd groeiden we uit tot de beroemdste nachtclub van Venlo. Sessiemuzikanten kwamen van heinde en verre om op te treden in Motown Music Café. Vele DJ’s begonnen hun loopbaan bij ons achter de draaitafels. Bij wijze van een extra service, tijdens een van onze feesten, boden we sushi van de toen nog onbekende Eddy aan. Het bleek een regelrechte hit. De metamorfose van club naar restaurant liet niet lang meer op zich wachten. Nu na enkele naamsveranderingen voeren we per heden Motown Flavor aan als naam voor ons restaurant. Zo eren we het verleden, hoe het allemaal begon.

daar waar de zon opkomt

het Oosten

De Aziatische inbreng in onze keuken is onlosmakelijk verbonden met ons foodconcept. Maar dat is niet alles. We hebben je nog veel meer aan te bieden. Verwacht ook cocktails & steaks, kortom een blend van Azië en Amerika en dat in de meest soulvolle setting die je je maar kunt bedenken.

daar waar de zon onder gaat

het Westen

Zodra de zon onder gaat laat en de avond verschijnt, komen die feelgood vibes van weleer weer bovendrijven. In een sfeervolle setting komen het Oosten en het Westen bij elkaar. Dat merk je aan onze gerechten én aan onze vriendelijke collega's. Er is er maar één flavor en dat is Motown Flavor.

Eddy Sushi.

Brandende vragen?

We begrijpen dat onze website niet alle antwoorden bevat op al jullie vragen. Neem daarom contact met ons op.

Neem contact op